Email archiválás tutorial: Gmail archivált levelek visszaállítása

Gmail archivált levelek

Az archiválás a leghasznosabb email funkció, amit valaha fejlesztettek. Segítségével tisztán és rendezetten tarthatjuk a beérkező leveleinket, és nem kell attól félnünk, hogy valamit véletlen kitörlünk. De az archivált levelek visszaállítására is van lehetőség.

Gmail levelek törlése gyorsan és okosan

Gmail levelek törlése

A Google bár 15 gigabájt tárhelyet kínál ingyenesen minden Google fiókhoz, abba nem csak a Drive-on tárolt fájlok számítanak bele, hanem a levelek is. Ezekből pedig írtó sok össze tud gyűlni. Mutatom, hogy lehet megszabadulni tőlük gyorsan és okosan.

Email írás szabályai: email etikett

Email írás szabályai

Bármilyen meglepőnek tűnik, az emailezésnek is vannak íratlan szabályai, amikre nem árt odafigyelni. Főleg, ha sokat emailezel. Ezeket gyűjtöttem össze néhány saját tipp kíséretében.

A GTD módszer: Getting Things Done

GTD módszer

“Arra van időd, amire szakítasz / amire szánsz / amire akarod, hogy legyen”. Ettől a mondattól sok éven keresztül a falra másztam, ha valaki ezt mondta nekem. Azonban a GTD módszer megismerése óta új értelmet nyert ez a közhely.

Marketing eszközök A-tól Z-ig

Marketing eszközök

Melyek a leghatékonyabb offline (azaz hagyományos) és online vagy digitális marketing eszközök? Ez a cikk erről szól és folyamatosan bővül.

Iratkozz fel!

Ha tetszett a cikk, én pedig küldök egy emailt, ha újat írok a témában!

  • A hónap legérdekesebb marketinges újdonsága
  • Azonnal használható produktivitási tippek
  • Bármikor könnyedén leiratkozhatsz