Impresszum

Jelen Impresszum tartalmazza Csabai Ádám (e.v.) weboldalának (marketingblogger.hu, a továbbiakban: weboldal) tulajdonosát és a weboldal tartalmával kapcsolatos információkat.

Üzemeltető

Neve: Csabai Ádám
Cím: 2117 Isaszeg, Április 6. utca 29.
Email: adam@marketingblogger.hu
Weboldal: marketingblogger.hu

Tárhelyszolgáltató

Rackforest Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Telefon: +36 70 362 4785
Email: info@rackforest.hu
Weboldal: rackforest.com

A weboldal használatával a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, tudnivalókat, nyilatkozatokat. Amennyiben a weboldal felhasználási feltételeivel nem ért egyet, ne használja az oldalt!

Felhasználási feltételek

A marketingblogger.hu weboldalon található teljes tartalom, vagy annak részlete, legyen az bármely szöveg, szövegrészlet, szövegelem, grafika, grafikai elem a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultja – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelöli – az marketingblogger.hu weboldal tulajdonosa, Csabai Ádám. Amely tartalmak más személytől, forrásból származnak, azoknál a forrás fel van tüntetve.

Kiemelten tilos a weboldal tartalmának kereskedelmi célú felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes, írásos engedélye nélkül. Nem kereskedelmi célú használat esetén is mindenféleképpen szükséges feltüntetni a forrásmegjelölést és engedélyt kell kérni a kívánt tartalom felhasználására, kérő fél által használt felületen történő publikálásra.

A weboldalon található információk kizárólag tájékoztató célt szolgálnak. Az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem ad garanciát, bár mindent megtesz annak érdekében, hogy az információk ellenőrzés után legyenek csak publikálva. Az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a weboldalon történt elírásokért, sem pedig az oldalak tartalmának jogosulatlan, rajta kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A weboldalon található külső hivatkozások (a marketingblogger.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll a weboldal üzemeltetőjének befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket a weboldal üzemeltetője törölheti vagy módosíthatja.

A weboldalon található egyes grafikai elemek (grafikák, képek, illusztrációk) a Freepik weboldalról származnak vagy a Canva szoftverrel készültek.

A weboldal használatából, a weboldalon található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a tulajdonos felelősséget nem vállal, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása a jogosulatlan felhasználók számára jogkövetkezményekkel jár.

A weboldal sütiket gyűjt. Miért?