Csabai Ádám SEO szakértő

SEO szakértő

Csabai Ádám, marketing blogger, SEO szakértő, a The Pitch SEO ügynökség SEO elemzője és tanácsadója. Az évek során olyan cégekkel dolgozott már együtt a hazai piacon mint a Brendon babaáruház, Schiller Autó Család vagy a Masterplast.

SEO szakértő feladatai

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás során feltérképezzük a piacon lévő kulcsszavakat, azaz megvizsgáljuk, hogy mire keresnek a felhasználók a termékeid és szolgáltatásaid kapcsán. A kutatás alapján pedig weboldalstruktúrát készítünk. A legkülönfélébb témákban is végeztem már kulcsszókutatást: az FMCG termékektől kezdve a babatermékeken át az automata rendszámfelismerőkig.

Tartalmi audit

A tartalmi audit során megvizsgáljuk a weboldaladon lévő jelenlegi tartalmakat: azonosítjuk a jól, a közepesen és a rosszul teljesítő URL-eket, és konkrét javaslatot teszünk az organikus fejlődés érdekében. A rosszul optimalizált tartalmaktól kezdve a szükséges linkek mennyiségén át igen hosszú to-do listákat szoktam összeállítani. De a tartalmi audit elvégzésével technikai csontvázakra is szoktam bukkani.

Technikai SEO

A technikai SEO audit során feltérképezzük a weboldalad hiányosságait és hibáit a technikai SEO paramétereinek a figyelembevételével. Tudjuk, hogy mit nem szeret a Google, és azt is tudjuk, hogyha kijavítjuk a hibákat jobban fog teljesíteni az oldalad! Az évek során több organikus visszaesést oldottunk meg, de dolgoztam már kisebb és közepes weboldal migráción is.

Tartalommarketing

A tartalommarketing stratégia felállítása során megvizsgáljuk, hogy milyen blogposztokat olvasnak szívesen a fogyasztóid és potenciális ügyfeleid. Az elsődleges cél az, hogy a felhasználók ezeket a cikkeket ne egy versenytársadnál olvassák el, hanem a saját blogodon.

SEO szövegírás

Mind a kulcsszókutatás, mind a tartalmi audit és a tartalommarketing stratégia is kijelöl szövegírási feladatokat. A SEO fókuszú tartalmakat pedig úgy is meg lehet írni, hogy ne csak a felhasználóid szeressék, de a Google is. Csak ismerni kell hozzá néhány praktikát. Na meg persze a gyakorlat sem árt. Az évek során számos cikket írtam és juttattam a Google top pozíciói közé.

Linképítés

A linképítés során kialakítunk egy egészséges és ideális linkprofilt, amellyel növelhető a weboldalad hitelessége. A kompetitív és kevésbé kompetitív piacokon is eredménnyel végzünk linképítést, főként online PR-ral, ami nem csak a SEO végett hasznos, de brandépítés szempontjából sem elhanyagolható.

SEO tanácsadás

Jól hangzik mindez? Szükséged lenne egy szakértőre, hogy átnézze a weboldalad organikus eredményét és lehetőségeit? A fenti feladatokat a The Pitch SEO ügynökség berkein belül tudom vállalni. Hivatkozz nyugodtan rám.

Legutóbbi előadások

Az elmúlt években több előadást és képzést is tartottam marketing és SEO témában. Ezek voltak a legutóbbiak:

Mi legyen a következő?

Az oldal sütiket gyűjt. Miért?