SEO szakértő

Csabai Ádám, marketing blogger, SEO szakértő, a The Pitch SEO ügynökség SEO elemzője és tanácsadója. Az évek során olyan nagy cégekkel dolgozott már együtt a hazai piacon mint a Brendon, Dockyard, Billingo, Forbes vagy a Turbó Diéta.

Csabai Ádám

Csabai Ádám

Csabai Ádám SEO szakértő

SEO szakértő feladatai

Kulcsszókutatás

A kulcsszókutatás során feltérképezzük a piacon lévő kulcsszavakat, azaz megvizsgáljuk, hogy mire keresnek a felhasználók a termékeid és szolgáltatásaid kapcsán. A kutatás alapján pedig weboldalstruktúrát készítünk. A legkülönfélébb témákban is végeztem már kulcsszókutatást: az FMCG termékektől kezdve a babatermékeken át az automata rendszámfelismerőkig.

Tartalmi audit

A tartalmi audit során megvizsgáljuk a weboldaladon lévő jelenlegi tartalmakat: azonosítjuk a jól, a közepesen és a rosszul teljesítő URL-eket, és konkrét javaslatot teszünk az organikus fejlődés érdekében. A rosszul optimalizált tartalmaktól kezdve a szükséges linkek mennyiségén át igen hosszú to-do listákat szoktam összeállítani. De a tartalmi audit elvégzésével technikai csontvázakra is szoktam bukkani.

Technikai SEO

A technikai SEO audit során feltérképezzük a weboldalad hiányosságait és hibáit a technikai SEO paramétereinek a figyelembevételével. Tudjuk, hogy mit nem szeret a Google, és azt is tudjuk, hogyha kijavítjuk a hibákat jobban fog teljesíteni az oldalad! Az évek során több organikus visszaesést oldottunk meg, de dolgoztam már kisebb és közepes weboldal migráción is.

Tartalommarketing

A tartalommarketing stratégia felállítása során megvizsgáljuk, hogy milyen blogposztokat olvasnak szívesen a fogyasztóid és potenciális ügyfeleid. Az elsődleges cél az, hogy a felhasználók ezeket a cikkeket ne egy versenytársadnál olvassák el, hanem a saját blogodon.

SEO szövegírás

Mind a kulcsszókutatás, mind a tartalmi audit és a tartalommarketing stratégia is kijelöl szövegírási feladatokat. A SEO fókuszú tartalmakat pedig úgy is meg lehet írni, hogy ne csak a felhasználóid szeressék, de a Google is. Csak ismerni kell hozzá néhány praktikát. Na meg persze a gyakorlat sem árt. Az évek során számos cikket írtam és juttattam a Google top pozíciói közé.

Linképítés

A linképítés során kialakítunk egy egészséges és ideális linkprofilt, amellyel növelhető a weboldalad hitelessége. A kompetitív és kevésbé kompetitív piacokon is eredménnyel végzünk linképítést, főként online PR-ral, ami nem csak a SEO végett hasznos, de brandépítés szempontjából sem elhanyagolható.

SEO tanácsadás

Jól hangzik mindez? Szükséged lenne egy szakértőre, hogy átnézze a weboldalad organikus eredményét és lehetőségeit? A fenti feladatokat a The Pitch SEO ügynökség berkein belül tudom vállalni. Hivatkozz nyugodtan rám.

Legutóbbi előadások

Marketing mentorálás

Marketing mentorálás és tanácsadás

Felkértek, hogy legyek marketing mentor egy középiskolásoknak szóló tehetséggondozó programsorozaton. Röviden összefoglaltam, hogy miről szól ez a program és miért is éri meg jelentkezned, ha érdekel a marketing szakma.

Marketing eszközök

Marketing eszközök A-tól Z-ig

Melyek a leghatékonyabb offline (azaz hagyományos) és online vagy digitális marketing eszközök? Ez a cikk erről szól és folyamatosan bővül.

A Pareto-elv jelentése

A Pareto-elv jelentése: a 80/20 szabály

A Pareto-elv, azaz a 80/20-as szabály eredetileg Vilfredo Pareto olasz közgazdász nevéhez fűződik, aki egy matematikai képlettel magyarázta az egyenlőtlen vagyoneloszlást a társadalomban. Nézzük, hogy mit is jelent ez pontosan.

Milyen volt a Google Ground Talent Camp?

Milyen volt a Google Ground Talent Camp?

2018-ban volt szerencsém részt venni a Google nyári táborán, ami az egyik legjobb rendezvény volt, amin járhattam. Az idei táborra pedig már javában tart a jelentkezés, ezért röviden összefoglaltam, hogy mi is volt ennyire jó benne, hátha te is kedvet kapsz hozzá.

Marketing szakdolgozat egy hónap alatt? Nem lehetetlen...

Marketing szakdolgozat egy hónap alatt? Nem lehetetlen…

Hogyan lehet megírni egy marketing szakdolgozatot egy hónap alatt? Bárki, akit megkérdeztem azt válaszolta, hogy sehogy, de én szerencsémre nem hittem nekik. Rájuk cáfoltam, és jeles szakdogát írtam egy hónap alatt. Megmutatom hogyan.

Kellemes húsvéti ünnepeket! 🐣

Ez bizony egy exit intent popup. Érdekel az eredménye? Ha szereted a képregényeket és a marketinget, akkor kérd egyenesen a postaládádba.

Húsvét
A weboldal sütiket gyűjt. Miért?